Home » News » Industry News » Common failures and treatment methods for sweeper

Common failures and treatment methods for sweeper

Views: 0     Author: Site Editor     Publish Time: 2022-06-26      Origin: Site

It is a problem that many people are concerned about whether it is difficult to repair the road sweeper, so we have sorted out common problems and maintenance methods for street sweeper, hoping to help everyone troubleshooting.

First, the road sweeper can't run

1. Fuse damage, solution; change fuse.

2. Battery power shortage, solution: timely charge.

3 . In the state of parking brake, solution: close the parking brake.


Second, the road cleaner can't clean up

1. The main brush is wound with ribbon, the solution is to remove the wound.

2. Triangle strip is disconnected, solution is to replace the triangle belt.

3. The main brush motor damage, the solution: the replacement of the main brush motor.

4. Fuse damage, solution: replace fuse.


Third, residue of ground waste

1. The main brush pressure is too small, the solution: adjust the main brush.

2. The speed is too fast when cleaning, the solution: slow down the cleaning speed.

3 . The garbage box is full, the solution: pour out the garbage.

Fourth, too much dust when cleaning

1. Filter plugging, the solution: open the dust switch.

2 . Filter damage, solution: replace filter.


Fifth, unable to sprinkle water

1. Water tank water shortage, the solution: timely plus water.

2. Nozzle clogging, solution: guide the nozzle.

3. Water pump and motor damage, solution: change the pump and motor.


We aim to become a reliable professional supplier in the environmental protection machinery industry.
Leave a Message
Contact Us

Quick Links

Product Category

Contact Us

 Tel: +86-25-52180912
 Mobile: +86-15205150336
 E-mail: info@chinasweeper.com
WhatsApp: +86-15205150336
WeChat: mnsweeper
Skype: China_sweeper
 
Add: NO.99 Heyue Road, Baguazhou Street, Qixia District, Nanjing City, Jiangsu Province, China.
Copyright 2022 Orient Industrial Co., Ltd. All rights reserved.  SITEMAP | Support by Leadong     苏ICP备2022029390号-1